Elektrische step MediaMarkt

Elektrische step kopen op Mediamarkt?

Media Markt heeft een breed aanbod elektrische steps. Bij de meeste winkels worden deze goed zichtbaar uitgestald in de showrooms.
Wij snappen dit wel, want elektrische steps is het mooiste product dat Media Markt verkoopt 😉

Eén van de best verkochte steps van Media Markt is de Denver SEL-85350. Dit is een model met een maximale snelheid van 20 km/uur en een actieradius van 18 kilometer. Heb jij zo’n step? Wij verkopen verschillende onderdelen voor dit model.

Verder heeft Media Markt meerdere modellen elektrische steps van Segway in de winkel staan. Een voorbeeld hiervan is de Segway E22E. Met een actieradius van 22 kilometer komt deze iets verder dan de Denver step.

Daarnaast is het aanbod Xiaomi steps van Media Markt ook vrij uitgebreid. Bij andere partijen zijn deze soms lastig te krijgen, maar Media Markt heeft deze in meerdere filialen op voorraad. Ook online is deze te bestellen en het voordeel is dan dat ze hem thuis af komen leveren.

Ook voor kindersteps heeft Media Markt een alternatief. De Denver SCK-5300 wordt in meerdere winkels verkocht en dit is dan ook één van de hardlopers. Wil je deze direct bij NieuweStep kopen?

Nieuwe elektrische step kopen? Bekijk direct het aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *