Review - Molino Elektrische Step

Molino Elektrische Step Review – Sneller dan vergelijkbare steps

Plus- en minpunten


  • Inclusief (demonteerbare) zadel
  • Sneller dan vergelijkbare steps
  • Makkelijk verstelbaar en inklapbaar
  • Lange oplaadtijd

De Molino Elektrische step behaald de afgelopen periode verkooprecords! Wij mochten de step testen.

Deze elektrische step van Molino is een model dat vooral gericht is op gebruik door kinderen. Als kinderen ongeveer 6 of 7 jaar zijn, kunnen ze deze e-step al gebruiken. De elektrische step heeft een maximale belasting van 70 kilogram. Deze e-step zal dus voornamelijk worden gebruikt voor kinderen.

> Zie ook andere e-steps voor kinderen

Maximale snelheid

De maximale snelheid van de step is 12 km/uur. Vergeleken met andere e-steps in deze categorie is dat toch wat sneller. Ook de actieradius is met 15 kilometer beter dan vergelijkbare steps. Dit is dus zeker een voordeel van deze step.

Maar 1 nadeel

Een nadeel van de step is de oplaadtijd. Deze is met ongeveer 5 tot 8 uur relatief hoog voor een step met deze batterij. Hier tegenover staat dat dit een step is van hoge kwaliteit. Hij is gemaakt van aluminium en het stavlak is verstevigd met een extra dikke antislip laag. Hierdoor heb je extra grip op deze step. Dit zorgt ervoor dat de step erg sterk aanvoelt.

Stuurhoogte aan te passen aan groei van kind

De stuurhoogte is in te stellen van 82 tot 93 centimeter. Zo is het mogelijk om de step mee te laten groeien met het kind. Het verstellen werkt erg makkelijk en ook op de hoogste stand, stuurt de step nog erg soepel.

Naast het verstellen van het stuur, is het ook mogelijk om het zadel in hoogte te verstellen. Dit zorgt ervoor dat je de step in kunt stellen op de voor jou optimale houding. Houd je niet van een zadel? Deze is ook makkelijk te demonteren. Zo switch je binnen no-time naar een normale e-step zonder zadel.

Eindoordeel

Alles samengevat heeft de step alles wat je nodig hebt voor een elektrische step voor kinderen. De snelheid is goed, maar niet te hard voor het kind. Wat gebruiksgemak betreft is dit een top-step, omdat je het stuur en zadel makkelijk kunt verstellen naar verschillende hoogtes.

De enige vraag die overblijft is of je genoegen neemt met een oplaadtijd van 5 tot 8 uur. Heb je dit niet? Lees dan eerst de review van Denver SCK 5300 en bepaal zelf of dit een goed alternatief is.

Liever het gehele aanbod zien?

Bekijk elektrische steps zadel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *