Denver SEL 65220 Review

Denver SEL 65220 Review – Snelle oplaadtijd & Gunstige prijs

Plus- en minpunten


 • Snelle oplaadtijd
 • Makkelijk inklapbaar
 • Gunstige prijs
 • Kleine actieradius

De Denver SEL-65220 is één van de populairste steps van het moment. Via de chat wordt onze mening vaak gevraagd en dat is niet onterecht. Deze step is scherp geprijsd en Denver heeft inmiddels een aardige naam gemaakt in de markt van elektrische steps.

Denver bewezen als alleskunner

Denver is een Deens merk dat in vele markten actief is, van huishoudelijke producten tot elektrische apparatuur; Denver heeft zich bewezen als een alleskunner. Ook de markt van elektrische steps zijn ze voortvarend opgegaan. Het aanbod van Denver bevindt zich voornamelijk in het lagere prijssegment en de SEL-65220 is hier een uitstekend voorbeeld van.

Bekijk meer (elektrische) steps van Denver

Goedkope elektrische step

Deze step is een stuk goedkoper dan topmodellen zoals de Xiaomi M365 en dat is ook duidelijk terug te zien in de specificaties. De maximale snelheid is met 20 kilometer per uur best goed, maar op de actieradius levert de step wel degelijk in. Met een actieradius van 12 kilometer is de step goed te gebruiken in de stad, echter voor langere afstanden is dit een minder aantrekkelijk model.

Voordelen van Denver SEL 65220

Het voordeel van een wat kleinere accu is dat deze step binnen 3 uur is opgeladen. Opvallend is ook dat de step nog geen 9 kilo weegt en hiermee is het een lichtgewicht onder de elektrische steps. De step is ook erg makkelijk, in 1 handomdraai, in te klappen.

Bekijk meer handige inklapbare modellen van Denver.

Wat betreft de hoogte van deze step is het echt een volwassen model. De hoogte is ongeveer 109 centimeter en daarmee kunnen kinderen vanaf ongeveer hun 14e op de step rijden.

Eindoordeel

Ons eindoordeel van de Denver SEL-65220 is dat dit een top step is voor iedereen die hem vooral gebruikt voor kleine afstanden. Wanneer de afstanden groter zijn, kun je beter kiezen voor een elektrische step met een grotere actieradius, zoals de Xiaomi M365 of Phaewo X10 Pro.

Liever alle Denver elektrische steps zien?

Bekijk Denver steps

Reacties (7)

 1. M vd mijn

  Hi! Wat is het verschil tussen de Denver SEL 10830 en de Denver SCO 10830?

  Mvg Miranda

  • Redactie

   Beste Miranda,
   Er zijn geen verschillen in specificaties. Het enige verschil is de prijs. De Denver SEL-80130 is goedkoper.
   Bij Mediamarkt verkopen ze de Denver SCO-80130 en bij bol.com de Denver SEL-80130.

 2. G.richter

  Ik wil een of road goedgekeurde step waarop je kan zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *