e-steps-close-up

Haagse startup lanceert website voor elektrische steps

Geplaatst op 15 november 2021
De Haagse startup NieuweStep.nl heeft afgelopen week haar nieuwe website gelanceerd: NieuweStep.nl.

Op deze website kunnen bezoekers informatie over elektrische (steps), artikelen over het gebruik van nieuwe steps vinden en een selectie van productaanbod vinden.

Een van de de oprichters, Cristhian Almora, zegt: ‘Ik ben altijd op zoek naar niche websites en een website over elektrische steps kon ik niet voorbij me laten gaan. De vraag naar elektrische steps is enorm gegroeid de afgelopen jaren, zo ook de populariteit in vakantie landen zoals Portugal was enorm. Tijdens deze periode ben ik zeer mobiel geweest met een elektrische step.’

Vervoersmiddel als toevoeging

Haagse ziet elektrische step als vervoermiddel als toevoeging in de maatschappij. Niet alle steps zijn legaal op de weg, maar wel op eigen terrein. Hij las laatst een mooi verhaal dat medewerkers binnen grote bedrijven met grote magazijnen dagelijks grote afstanden moeten afleggen. Elektrische vervoermiddelen zijn dan ideaal.

In steden zoals Amsterdam en Den Haag ziet Haagse de elektrische step steeds meer op de openbare weg. Ook in Utrecht, waar oprichter Rian Baas zich vestigd, ziet hij de elektrische step als ideale vervoersmiddel. ‘Rian Baas richt zich op de marketingstrategie van nieuweStep.nl en ik richt me vooral op de technische zaken zoals de website’, aldus Cristhian Almora.

Eigen elektrische step

Het doel van de jonge ondernemers is om binnen drie jaar een eigen elektrische step op de markt te brengen. ‘We zien een mooie toekomst tegemoet, de vraag is er. Nu is het belangrijk dat de overheid de wetgeving aangescherpt voor elektrische steps, aangezien het in andere landen wel legaal is. ‘Dan kunnen we echt stappen gaan maken op deze groeiende markt.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *