Over NieuweStep

NieuweStep.nl is een platform waar de beste en goedkoopste (elektrische) steps van verschillende aanbieders worden vergeleken. Onze focus is gericht op het aanbieden van elektrische steps, maar ook stuntsteps en sportsteps zijn onderdeel van ons productaanbod. Deze site is gestart in 2020, nadat wij de vraag naar elektrische steps sterk zagen stijgen.

Onze kennis en kunde zijn opgebouwd door grondig onderzoek en uitgebreid testen van steps. Belangrijk hierin is dat we onafhankelijk zijn van de verschillende merken. Dit heeft dan ook geen invloed op de manier van testen. Het enige belang dat wij hebben, is dat wij van NieuweStep.nl de beste step willen aanbevelen.

Het belangrijkste in het testen van de (elektrische) steps zijn voor ons zaken als actieradius, snelheid, gebruiksgemak, opvouwbaarheid en het comfort tijdens het rijden op de step. Uit onderzoek onder onze klant bleken dit de belangrijkste kenmerken van (elektrische) steps.

Hoe verdient NieuweStep.nl zijn inkomsten?

Op onze site is aanbod te zien van meerdere merken en van meerdere websites. Wanneer u via onze site een (elektrische) step koopt bij een van onze partner partijen, krijgen wij daar een commissie voor. De toegevoegde waarde zit in de informatie die wordt aangeboden op NieuweStep.

Laat het ons vooral weten wanneer u niet tevreden bent over de navigatie of informatie op NieuweStep.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen als u er niet uit komt bij het beslissen of het kopen van een (elektrische) step.


Bedrijfsgegevens

KVK: 81458533
BTW NR: NL 862101906B01
Vestigingsplaats: Gouda