• Zijn E-steps verboden?

  Er rijden steeds meer elektrische steps op de Nederlandse weg. In het afgelopen jaar is het aantal elektrische steps naar schatting verdubbeld. Maar een vraag die wij veel krijgen is de volgende; Zijn elektrische steps nog steeds verboden? RDW goedgekeurde steps Om dit goed uit te leggen, nemen we je mee in hoe deze wetgeving […]

 • Top 5 goedkope steps

  Op zoek naar een goedkope step? Wij hebben de top 5 goedkope steps op een rijtje gezet. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van de nieuwste en de goedkoopste modellen op de markt.

 • Elektrische step goedkoop

  Inmiddels zijn er steeds meer elektrische steps op de markt gekomen, van allerlei verschillende merken. Het is dan ook moeilijk om een goed overzicht te houden van alle verschillende opties. Zeker als je de goedkoopste elektrische step wilt vinden.

 • Tips Rijden elektrische step

  Je hebt het vast weleens gezien, een video van een persoon die hard onderuit gaat met een elektrische step. Vermakelijk om te zien, maar je wilt er zelf niet in zitten. Daarom geven wij in dit artikel 7 tips voor het rijden op een elektrische step.

 • Kan een elektrische step tegen regen?

  De step is een heerlijk vervoermiddel die je natuurlijk het liefst zo vaak mogelijk gebruikt, zeker in de zomer. Echter komt het helaas ook regelmatig voor dat het regent. Middels dit bericht vertellen we of je met de elektrische step in de regen kunt rijden en hoe je schade kunt voorkomen.

 • Wetgeving - Deelsteps in Rotterdam

  Deze week (29) 2021 kwam er een opvallende update bij ons binnen die we graag met jullie willen delen. Gemeente Rotterdam heeft bekend gemaakt dat er elektrische deelsteps komen in Rotterdam. Dit betekent dat elektrische deelsteps legaal op de weg mogen rijden in Rotterdam. Rotterdam is de eerste Nederlandse stad waar dit het geval is.