• review denver modellen

  Samenvatting Scherpe prijzen en kwalitatief goede steppen Grotere wielen zorgen voor meer stabiliteit. Steps met 10 inch wielen zijn vaak ook zwaarder om te tillen Denver is een Deens bedrijf dat vele elektronische apparaten op de markt heeft gebracht. Ook in elektrische steps is het een grote speler met een flink marktaandeel in Nederland. Er […]

 • Advies - Wiel elektrische step vervangen

  Is de band van jouw elektrische step lek? Of wil je een ander wiel monteren op jouw elektrische step? Je bent niet de enige! Daarom volgt hier een beschrijving hoe je dit kunt aanpakken. Deze beschrijving is geschikt voor steps van merken als Xiaomi, Aovo, Denver en meer. Haal een vervangend onderdeel De eerste stap […]

 • Advies - Makro elektrische step

  Makro heeft een breed aanbod van producten en werkt vaak met speciale promotieacties. Bij deze acties zijn er soms aanbiedingen met een elektrische step. Zo heeft Makro eerder de Denver SEL-80130 verkocht. Deze step heeft 8 inch wielen en een maximale snelheid van 20 km per uur. De actieradius van 12 kilometer is wat aan […]

 • Support oekraine - NieuweStep doneert winst aan Oekraïne

  Binnen NieuweStep zijn wij erg geraakt door het oorlogsgeweld in Oekraïne. Iedereen ziet de beelden op TV. Gezinnen worden uit elkaar getrokken en mensen raken hun huis kwijt. Het minimale dat wij kunnen doen is dat wij onze winst afstaan aan de slachtoffers van de oorlog. Daarom zal NieuweStep een donatie doen aan Giro 555. […]

 • Review - Segway Max G30

  Segway is één van de innovatiefste merken op het gebied van mobiliteit. Met de tweewieler waren zij de eerste op de markt en ook op het gebied van elektrische steps is Segway een voorloper. De Segway Ninebot Max G30 is het absolute topmodel van Segway.

 • Elektrische step MediaMarkt

  Media Markt heeft een breed aanbod elektrische steps. Bij de meeste winkels worden deze goed zichtbaar uitgestald in de showrooms.
  Wij snappen dit wel, want elektrische steps is het mooiste product dat Media Markt verkoopt 😉

 • Elektrische step LIDL

  Bent u op zoek naar een elektrische step? Lidl is één van de winkels waar u een elektrische step kunt kopen. Naast alle voedsel en dranken verkoopt Lidl allerlei non-food producten.

 • e-steps-close-up

  De Haagse startup NieuweStep.nl heeft afgelopen week haar nieuwe website gelanceerd: NieuweStep.nl.

  Op deze website kunnen bezoekers informatie over elektrische (steps), artikelen over het gebruik van nieuwe steps vinden en een selectie van productaanbod vinden.

 • Elektrische step Lidl

  Action verkoopt vele producten en sinds kort ook een klein aanbod aan elektrische steps. Action is geen specialist op het gebied van elektrische steps. Zij zullen ook geen advies geven of vervangende onderdelen leveren. Let dus voor het kopen van een elektrische step goed op of dit belangrijk voor u is.

 • Elektrische step Barcelona

  Bij NieuweStep hebben we Barcelona bezocht om de verkeersregels en beleving van elektrische steps onder de loep te nemen. Maar welke regels gelden er nu? En mag je zomaar je eigen elektrische step meenemen naar Barcelona?