Verzending & bezorging

Gratis bezorging verschilt in de meeste gevallen aan de hand van het type product en de verzend bestemming. Voor verzending van Nederland naar België worden kosten berekend.  Bij verzending binnen Nederland is dit aangegeven bij het afrekenproces met gratis.

Bij NieuweStep hanteren we 2 soorten levertijden:

  • 2 werkdagen
  • 7 werkdagen

2 werkdagen

Dit houdt in dat de producten binnen 2 werkdagen zijn bezorgd. Dit wordt aangeven met groene tekst. 

  • Binnen 2 werkdagen in huis

Je bestelling wordt dan geleverd met PostNL of DPD.

7 werkdagen

In andere gevallen geven we het ook aan met een gele kleur. Deze producten worden geleverd binnen 7 werkdagen.

  • Binnen 7 werkdagen in huis

Je bestelling wordt dan geleverd met GLS. GLS bezorgt alleen pakketten van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Het weekend wordt niet erbij opgeteld, want dit zijn geen werkdagen volgens de bezorgdienst.

Ja. Plaats tijdens het bestelproces het adres aan van een PostNL-punt in. Nadat je je bestelling hebt afgerond sturen wij nog een e-mail met de bevestiging wanneer je het product kan verwachten. Je bestelling ligt voor je klaar tot 7 dagen na de aangegeven ophaaldatum.

Bij de keuze om een installatie te doen met een van onze step specialisten komen wij langs om het product persoonlijk af te leveren.

Uiteraard kan je bij het bezorgadres je eigen adres invullen, zodat deze netjes wordt bezorgd.

In sommige gevallen bezorgen wij ook producten zelf aan de deur. De reden is hoogstwaarschijnlijk dat de bezorgadres dichtbij ons magazijn is.