De beste Black Friday aanbiedingen voor elektrische steps

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 25 november en dat is het moment voor veel mensen om lang gekoesterde producten te bestellen. Met sinterklaas en kerst in aantocht is het een perfect moment om een cadeau te kopen en wat is een mooier cadeau dan een elektrische step? De elektrische step is snel en wendbaar en daardoor super handig in de stad. De meeste steps zijn makkelijk opvouwbaar, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Black Friday is dan ook de ideale periode voor het kopen van een elektrische step.

Met Black Friday wil je natuurlijk wel de beste deal voor een elektrische step. Daarom hebben wij de aanbiedingen van verschillende partijen voor jouw op een rijtje gezet.

Xiaomi M365 – Dit instapmodel voldoet aan al jouw wensen!

Wij hebben eerder al een review geschreven over de Xiaomi M365 en dit is werkelijk een PERFECT instapmodel. Deze elektrische step voldoet aan alle specificaties die je mag verwachten van een elektrische step. De app geeft wat handige extra’s, waarmee je jouw elektrische step goed kunt onderhouden.

Bekijk de review van de M365

Bol.com heeft nu een aantrekkelijke Black Friday aanbieding voor deze elektrische step.

Segway ES2 – Robuuste step voor een mooie prijs!

De Segway ES2 wordt veel gebruikt als deelstep in grote steden. Volwassenen en steps zijn niet altijd een goede combinatie, maar deze elektrische step kan tegen een stootje. In de review van de Segway ES2 schreven wij eerder al dat deze makkelijk in- en uit te klappen is en dat dit één van de betrouwbaarste elektrische steps is. Segway is al jaren DÉ innovator in de branche van het elektrische rijden op twee wielen.

Bekijk meer Segway Elektrische steps

Bekijk ook andere steps op Black Friday!

Liever het gehele aanbod zien?

Meer elektrische steps