Advies - Top 5 snelste elektrische steps

Top 5 snelste elektrische steps

Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de 5 snelste elektrische steps van het moment. Hier lees je welke elektrische step de hoogste snelheid haalt.

Elektrische steps zijn razend populair geworden in Nederland. Ze zijn een handige en milieuvriendelijke manier om je te verplaatsen in de stad. Ben je op zoek naar een elektrische step die je snel van A naar B brengt? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit blogartikel bespreken we de snelste elektrische steps die in 2024 in Nederland te koop zijn, met een focus op bekende merken zoals Denver, Segway, Xiaomi en Kugoo.

5. Denver SEL-85350F- 25 km/u

De Denver  is een prima instapmodel voor wie op zoek is naar een snelle en betrouwbare elektrische step. Met een topsnelheid van 25 km/u en een actieradius van tot wel 20 km, is deze step ideaal voor korte ritjes in de stad. De step is eenvoudig in te klappen en mee te nemen, waardoor hij ook perfect is voor het OV.

4. Segway Ninebot ES4 – 30 km/u

De Segway Ninebot ES4 is een krachtigere step met een topsnelheid van 30 km/u. De step heeft een actieradius van tot wel 45 km, waardoor hij ook geschikt is voor langere ritten. De ES4 is voorzien van dubbele remmen, LED-verlichting en een ingebouwde display.

3. Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 – 30 km/u

De Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 is een populaire keuze vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De step heeft een topsnelheid van 30 km/u, een actieradius van tot wel 45 km en is voorzien van tal van handige features, zoals een cruise control, een ingebouwde display en een app-connectie.

2. Denver SEL-10500F – 30-35 km/u

Deze  elektrische step die perfect is voor forenzen en avontuurlijke rijders. Met een topsnelheid van 30-35 km/u en een actieradius tot 30 km, brengt hij je vlot en efficiënt naar je bestemming. De 350W motor van de SEL-10500F levert pittige prestaties, waardoor je moeiteloos hellingen beklimt en tegen de wind in rijdt.

1. Kugoo Kirin S4 Pro – 40 km/u

De Kugoo Kirin S4 Pro is een echte krachtpatser met een topsnelheid van maar liefst 40 km/u. De step heeft een actieradius van tot wel 65 km en is voorzien van all-terrain banden, waardoor hij ook geschikt is voor off-road gebruik. De Kirin S4 Pro is wel een stuk duurder dan de andere steps in deze lijst.

Let op: De maximale snelheid van een elektrische step in Nederland is 25 km/u. Steps die harder kunnen gaan, mogen in principe niet op de openbare weg gebruikt worden.

Wij adviseren bij deze snelle elektrische steps wel een helm te dragen. Veiligheid staat wat ons betreft voorop!

Bekijk ook met andere snelheden per uur!

Liever het gehele aanbod zien?

Bekijk elektrische steps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *