De 5 leukste campings voor elektrische steppers

Elektrische steps zijn een populaire manier om je te verplaatsen op de camping. Ze zijn handig, milieuvriendelijk en zorgen voor een hoop plezier. Ben je op zoek naar een camping die perfect is voor elektrische steppers? Lees dan snel verder!

1. Camping De Hoeve – Drenthe

Deze camping in Drenthe is een paradijs voor fietsers en steppers. Er zijn prachtige fietspaden in de omgeving en op de camping zelf zijn er speciale routes voor elektrische steppers. De camping beschikt over oplaadpunten en een fietsverhuur waar je ook elektrische steps kunt huren.

2. Camping De Heldense Bossen – Limburg

In Limburg vind je Camping De Heldense Bossen, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. De camping heeft een uitgebreid fietspadennetwerk en er zijn diverse routes voor elektrische steppers. Op de camping zijn er oplaadpunten en een fietsverhuur met elektrische steps.

3. Camping It Wiid – Friesland

Camping It Wiid in Friesland is ideaal voor watersporters en steppers. De camping ligt aan het water en er zijn diverse fietspaden in de omgeving. Op de camping zijn er oplaadpunten en een fietsverhuur met elektrische steps.

4. Camping De Koekoek – Gelderland

In Gelderland vind je Camping De Koekoek, een knusse camping met een gezellige sfeer. De camping ligt op de Veluwe en er zijn prachtige fiets- en wandelroutes in de omgeving. Op de camping zijn er oplaadpunten en een fietsverhuur met elektrische steps.

5. Camping Boschhoeve – Brabant

Camping Boschhoeve in Brabant is een familiecamping met een groot aanbod aan faciliteiten. De camping ligt in een bosrijke omgeving en er zijn diverse fietspaden in de omgeving. Op de camping zijn er oplaadpunten en een fietsverhuur met elektrische steps.

Dit zijn slechts enkele van de vele campings in Nederland die geschikt zijn voor elektrische steppers. Ga op zoek naar de camping die perfect bij je past en geniet van een heerlijke vakantie op twee wielen!

Meer tips:

  • Informeer van tevoren of de camping oplaadpunten heeft voor elektrische steps.
  • Kijk of er fietspaden in de omgeving zijn die geschikt zijn voor elektrische steps.
  • Neem een extra batterij mee als je lange tochten wilt maken.
  • Zorg ervoor dat je een helm draagt als je op een elektrische step rijdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *