Advies - Top 5 goedkoopste stuntsteps

Top 5 goedkope stuntsteps

In dit artikel zetten we waar je stuntsteps goedkoop kan kopen. Prijs is één van de belangrijkste factoren bij het kopen van een stuntstep.

5. Yvolution Scooter

De goedkoopste stuntstep die we hier uitlichten is de Yvolution Scooter. Deze stuntstep is echt een scherp geprijsd instapmodel. Het stuur is vrij smal, wat ongewoon is voor stuntsteps. Daarnaast heeft deze step ook ingeleverd op de belastbaarheid. Met een maximum van 60 kilogram, is deze step niet geschikt voor zwaardere kinderen. Voordelen van deze step zijn de opvallende kleuren en de handvatten met uitstekende grip.

4. Amigo Wave Stuntstep

De tweede step in onze lijst met de goedkoopste stuntsteps is de Amigo Wave Stuntstep. De prijs is zeer aantrekkelijk, en hiervoor krijg je een echte stuntstep. Een breed stuur en een gewicht van slechts 2,85 kilogram! De Amigo Wave is er voor zowel beginners als gevorderden. Ben jij klaar om te stunten?

3. Move Trick II Stuntstep

Als het gaat om goedkope stuntsteps, dan hoort de Move Trick II ook in het rijtje thuis. De vorm van het stuur van deze stuntstep is in de vorm van een T. Dit maakt het draaien en keren erg makkelijk. Het nadeel van deze step is dat deze iets zwaarder is. De hoogte van deze stuntstep is iets lager dan die van andere modellen, waardoor dit potentieel een interessante step is voor de jongste stunters.

2. HA-MA Stuntstep

Van de stuntstep van HA-MA krijgen wij erg goede berichten binnen. De HA-MA Stuntstep is sterk, heeft een goede grip en is ook nog eens licht. Maar misschien wel het belangrijkste: deze step is zeer scherp geprijsd. Voor een goedkope stuntstep is dit dus echt een aanrader. Bedenk voor de aankoop wel goed of je een stuur wilt met een Y-vorm of met een T-vorm. Per kind kan het verschillen wat het beste werkt met stunten.

1. Street Surfing Stuntstep

De laatste goedkope stuntstep in deze lijst is de Street Surfing Stuntstep. Deze stuntstep heeft een vlammend design en is vooral bestemd voor meer ervaren, oudere kinderen. Dit komt door de stuurhoogte (80 cm) en het gewicht van de step (3,3 kilogram). Hierdoor is de step ook te gebruiken door zwaardere en grotere kinderen. Een minpuntje bij deze step is de voetrem. Deze is relatief klein en fragiel.

Liever het gehele aanbod zien?

Bekijk aanbod stuntsteps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *