Top 5 goedkope steps

Top 5 goedkope steps

Op zoek naar een goedkope step? Wij hebben de top 5 goedkope steps op een rijtje gezet. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van de nieuwste en de goedkoopste modellen op de markt. Lees snel onze top 5 van goedkope steps.

5. Black Dragon Stuntstep

Stuntsteps zijn over het algemeen duurder dan normale steps, maar desondanks heeft de Black Dragon stuntstep een plekje gekregen in deze rij. Voor minder dan 6 tientjes heb je een top-kwaliteit stuntstep te pakken waar het kind jaren plezier van zal hebben. Het is een sterk model dat gemaakt is van aluminium en staal. Ook voor de meest kieskeurige (stunt)steppers is er een optie, want de step wordt in 5 verschillende kleuren aangeboden.

4. Move 145

De Move 145 is een step met relatief grote wielen voor een kinderstep. De banden zijn massief en het is een sterk model. Dit komt ook doordat de step is gemaakt van aluminium. Hierdoor kan de step een gewicht tot 100 kilogram dragen, wat relatief veel is in vergelijking met andere kindersteps. Het stuur is met 35 centimeter wel wat smal, dus het is afhankelijk van het kind of dit het juiste model is voor het kind.

3. Hypermotion Alamo kinderstep

Op zoek naar een step met drie wielen? Deze HyperMotion Alamo kinderstep is populair door de lichtgevende LED wielen. Verder is de step zwart van kleur en daarmee geschikt voor ieder geslacht. Deze driewieler is stabiel en daardoor zal het kind niet snel vallen tijdens het steppen. Daarom is het een zeer goed instapmodel, die al vanaf een leeftijd van 2 jaar kan worden gebruikt.

2. Denver SEL-65220

Als u toch op zoek bent naar een step voor volwassenen, is de Denver SEL-65220 een goede optie. Deze step wordt deels elektrisch aangedreven en is onder de elektrische steps één van de goedkoopste die op de markt te vinden is. De maximale snelheid is 20 kilometer per uur. Daarmee is deze step sneller dan de meeste fietsers op het fietspad.

1. Sportline – Kinderstep

Deze kinderstep van Johntoy is één van de goedkoopste steps die je kunt vinden. De step is beschikbaar in twee verschillende kleuren en heeft massieve banden. Vooral de roze versie is erg geliefd bij onze jongste fans. Het stuur is in hoogte verstelbaar en kan dus meegroeien met het kind. Het stavlak is ongeveer 9,5 centimeter breed en er is griptape op verwerkt. De step is al te gebruiken vanaf een leeftijd van 4 jaar.

Liever het gehele aanbod zien?

Bekijk aanbod steps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *