Top stuntsteps

Top 5 beste stuntsteps

Bij NieuweStep hebben we allerlei soorten merken steps in het aanbod. Naast elektrische steps zijn ook stuntsteps zeer populair. Stuntsteps worden vaak gebruikt om de gaafste trucs mee te maken, zoals springen en draaien. Daarom hebben wij de beste stuntsteps met elkaar vergeleken.

Wat zijn goede stuntsteps?

Hier vind je wat de goedkoopste stuntstep is, maar ook wat de beste stuntstep is volgens ons. We baseren dit op:

  • Deze steps hebben geen batterij nodig;
  • De hoogte kan worden aangepast;
  • Sterke frame (kan minder snel kapot);
  • Brede stuur voor maximale controle;
  • Handgrepen met stootbeveiliging.

5. Yvolution Scooter

Deze step van Yvolution ziet er anders uit dan de meeste stuntsteps. Het stuur is wat smaller en heeft een V-vorm. Het is één van de goedkoopste stuntsteps op de markt en dat merk je ook wel in de besturing. Een toffe toevoeging op deze step zijn de wielen. Hier is namelijk LED-verlichting in toegevoegd. Hier is geen batterij voor nodig, want deze gaat aan als je gaat steppen. De step is verkrijgbaar in het roze en blauw. De hoogte van de step kan worden aangepast van 50 tot 75 cm en daarmee is de step als stuntstep geschikt voor de jongste stunters.

4. Ridd Stuntstep

Ook de Ridd Stuntstep is één van de goedkopere stuntsteps. Het stuur is helemaal recht en daardoor kun je deze 360 graden draaien. Het anti-slipdek zorgt er daarnaast voor dat je veel grip hebt op deze step. De step is met 3 kilo een lichtgewicht en de wendbaarheid is daardoor een groot voordeel van deze step.

3. Billy Nero Stuntstep

Op drie staat de Billy Nero Stuntstep. De specs zijn misschien niet het meest overtuigend, maar deze step is een zeer sterk model! Hij voelt stevig aan. Dit komt doordat het frame erg goed in elkaar zit. Voor deze prijs is het daarom een erg goed model. Een nadeel van deze step is dat deze niet in hoogte verstelbaar is. Hierdoor moet je zeker weten dat de step de juiste hoogte heeft als je hem koopt.

2. JD Bug Freestyle Stuntstep

Als je graag wilt opvallen op de skatebaan, is de JD Bug stuntstep wat je zoekt. Alle kleuren van de regenboog komen terug op deze step. Overigens zijn er ook minder opvallende kleuren beschikbaar. Daarnaast is het stuur erg breed. Hierdoor heb je de volledige controle over de step. Het stuur is 79 meter hoog en deze is helaas niet in hoogte verstelbaar. Daar tegenover staat dat dit een super stevige step is. JD Bug is echt een top-merk en laat met deze step zien voorop te lopen in de markt van de stuntsteps.

1. Black Dragon Stuntstep

De echte nummer 1 is de Black Dragon stuntstep. Deze step wordt het meeste verkocht en dat is niet voor niets. Het stuur is een stuk smaller dan die van de JD Bug Freestyle. De stuurhoogte is 83 centimeter en kan niet worden versteld. Dit hebben ze bewust zo gedaan, zodat de step qua sterkte de beste in de markt is. Aan de zijkanten van de handgrepen zit er nog een stootbeveiliging. Het gewicht is hij erg licht (3 kilogram) en toch is de step niet kapot te krijgen. Met deze Black Dragon stuntstep kun je dus met een gerust hart springen en stunten. Lees de volledige review.

Naast stuntsteps hebben we ook de beste elektrische steps op een rijtje gezet.

Liever het gehele aanbod zien?

Bekijk aanbod stuntsteps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *