Beste elektrische step

Top 5 beste elektrische steps

Elektrische steps zijn er in allerlei soorten en maten. Het kan daarom lastig zijn om de elektrische step te kiezen die het beste bij jou past. Bij NieuweStep hebben we grondig onderzoek gedaan naar de verschillende modellen. In dit overzicht hebben wij de top 5 beste elektrische steps voor jou op een rij gezet.

5. Windgoo M20

De Windgoo M20 is een model die je niet veel eerder hebt gezien. Het design is uniek en de vering geeft veel comfort aan de achterzijde van de step. Door de anti-slip laag sta je stevig vast en je zult er niet zomaar vanaf schuiven. Daarnaast zit er ook nog een mooi LCD-scherm op deze step. Ook aan de snelheid heeft deze step niet ingeleverd. Met 25 km/uur gaat het net zo hard als vergelijkbare steps. In verhouding is de step wel iets duurder dan andere steps met vergelijkbare specificaties.

4. Denver SEL-80130

Denver is een Deens merk en heeft een zeer brede aanbod van verschillende modellen elektrische steps. De beste elektrische step van Denver is de SEL-80130. Deze heeft de hoogste maximale snelheid (ongeveer 20 km/uur). Daarnaast is deze step met een gewicht van 10 kg erg licht. Hierdoor kun je de step eenvoudig meenemen in de trein. Bij deze step kun je remmen met het achterspatbord, wat erg makkelijk werkt. Aan de verlichting is uitgebreid aandacht besteedt bij deze step. Daarom verdient deze step een plekje onder de beste elektrische steps.

3. Phaewo X10 Pro

Eén van de meest verkochte modellen in de markt is de Phaewo X10 Pro. Wij snappen wel waarom! Deze step heeft een actieradius van 25 km en een maximale snelheid van 25 km/uur. De acceleratie van deze step is indrukwekkend en de prijs is een stuk vriendelijker dan de modellen met de allerbeste specificaties. Dit maakt de Phaewo X10 Pro een zeer aantrekkelijk model.

 • Niet leverbaar
  Volwassenen | 25 km/h | 100 tot 150 kg
  299,00

  Als alternatief

  AVAILABILITY: Uitverkocht

  Tijdelijk uitverkocht

2. Segway Max G30 II

Eerder schreven wij al over de Segway Max G30 en dit succesvolle model heeft nu een opvolger gekregen. De Max G30 II is een verbeterde versie met een hogere actieradius. Je kunt maar liefst 65 km rijden met een volle accu. Er zijn twee optionele oplaadoplossingen beschikbaar bij deze step en een extra groot batterijpakket. Alles is er aan gedaan om een zo groot mogelijke actieradius te realiseren. Daarnaast zit er een mooi kleurendisplay op de step en zorgen de luchtbanden voor extra demping.

1. Kugoo G-Booster

De nummer 1 in deze lijst is wel een hele bijzondere. De Kugoo G-Booster is qua specificaties de beste elektrische step op de markt. Met een maximale snelheid van 55 km/uur is deze step niet te stoppen. Verder haal je een maximale afstand van 85 km met een volle accu. Dit is fors meer dan de meeste andere elektrische steps. Door de luchtbanden en de vering kun je er alsnog comfortabel op rijden. Nadeel: de step kost nogal wat. Met €1.149,95 (22-05-21) is het één van de duurste steps in de markt.

Liever het gehele aanbod zien?

Bekijk aanbod elektrische steps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *