Advies - elektrsiche steps voor volwassenen

Top 5 elektrische steps voor volwassenen

Als je een elektrische step gaat kopen, wil je natuurlijk een goede keuze maken. Voor volwassenen zijn er elektrische steps in vele soorten en maten. Wij hebben daarom de beste elektrische steps voor volwassenen op een rij gezet.

5. Segway Max G30

Segway ken je misschien van de balancerende tweewielers met stuur, maar tegenwoordig heeft Segway zich gefocust op de markt van elektrische steps voor volwassenen. Deze Segway Max G30 is het absolute topmodel. De prijs van deze elektrische step is wat hoog, maar je krijgt hier ook zeker wat voor terug. Met de 551Wh batterij kun je namelijk wel 65 (!) kilometer rijden. Dit is bijna twee keer zoveel als de meeste andere elektrische steps. De motor is zo sterk dat je hellingen met een stijgingspercentage van 20% op komt. In Nederland kun je dus praktisch elke ‘berg’ beklimmen met deze step. De anti-lek luchtbanden zorgen ervoor dat je ook van de gebaande paden af kunt.

4. Denver SCO-80130

Op vijf staat de Denver SCO-80130. Deze step is een prima instapmodel voor wie de voordelen van een elektrische step wil ervaren. Het is een lichte step (10 kilogram) en daardoor makkelijk mee te nemen in de trein. Daarnaast is ook de korte oplaadtijd van de accu een groot voordeel bij deze step. Binnen drie uur heb je een volgeladen accu en kun je weer steppen. Het model is vooral populair voor kortere ritten in de stad. Met een actieradius van 12 kilometer is deze step minder geschikt voor de lange afstanden.

3. Suotu R2

Deze step van Suotu is één van de meest verkochte steps en dat is niet voor niets. Dit is één van de snellere elektrische steps voor volwassenen. Snelheden van 35 kilometer per uur zijn geen probleem met deze step. De step is zowel aan de voorkant als de achterkant geveerd en er zitten dikke luchtbanden op deze step. Dit zorgt voor een geweldige rij-ervaring. Naast al deze voordelen zit er ook nog cruise-control op deze step. Net zo enthousiast geworden als wij? Koop hem direct.

2. Kugoo S1 Pro

Deze Kugoo S1 Pro is een fijne step voor een scherpe prijs. En deze scherpe prijs is waarschijnlijk de reden dat dit een populaire elektrische step voor volwassenen is. De step heeft een topsnelheid van 25 kilometer per uur en heeft een actieradius van ongeveer 25 kilometer. Dit is vergelijkbaar met de meeste steps in de markt. Het voordeel van deze step is het gewicht, wat met 11 kilogram relatief licht is. Hierdoor is de step goed te gebruiken voor woon-werkverkeer.

1. Phaewo X10 Pro

De populairste elektrische step voor volwassenen is de Phaewo X10 Pro. Deze step van het Chinese Phaewo heeft massieve anti-lek banden en haalt snelheden van 25 kilometer per uur. De step is ook geschikt zwaardere volwassenen en is daardoor zeer populair. Het in- en uitklappen van de step gaat zeer eenvoudig, waardoor het makkelijk is om de step mee te nemen of op te bergen. Het display van de step is eenvoudig te gebruiken. Hier zie je welke snelheid je hebt en hoe vol de batterij nog is. Deze step is uit voorraad leverbaar en kan binnen 1 werkdag bezorgd worden.

    Liever het gehele aanbod zien?

    Bekijk elektrische steps volwassenen

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *